Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mischa Barton (Marrisa Cooper)

herečka 

Datum narození:
24.01.1986 
Místo narození:
Lond 
Znamení:
Vodnář  


Filmografie:
2007 Closing the Ring   ...
2006 OH in Ohio, The   ...
2005 MTV Europe Music Awards 2005   ...
2005 62nd Annual Golden Globe Awards, The   ...
2005 3rd Irish Film and Television Awards   ...
2004 O.C.: Obsess Completely, The   ...
2004 O.C.: A Day in the Life, The   ...
2003 Oktanový kult (Octane)    ...
2002 Ring of Endless Light, A   ...
2001 Lost and Delirious   ...
2001 Julie Johnson   ...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

FUJ!

(Romča03, 23. 3. 2007 13:43)

Co je tohle za sociála?!

Re: FUJ!

(Dží*, 13. 12. 2010 16:26)

Tak ty musíš bejt asi hodně blbá co? toho sociála hodnotíš podle sebe viť ty socko!!!!! Neodvažuji si ani představit jak vypadáš ble! Když takhle závidíš!**** To co ona dokázala tak ty jí nesaháš určitě ani po kotníky ty nulo!

Kate Heard

(Kate Heard, 27. 1. 2008 20:30)

Klikni prosím na http://kateheard.blog.cz a na http://fun-kate.blog.cz .
Díky moc jinak máš krásný blog!!!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

(Miima, 4. 1. 2008 17:16)

akeho sociala prosim ta Mischa je supeeeeeeeeeeer ale mysli si co chces je to tvoj nazor