Jdi na obsah Jdi na menu
 


Charlie Hunnam

Filmografie:
2006  Potomci lidí
2005 Hooligans (Green Street Hooligans)    ...Pete Dunham
2003 Návrat do Cold Mountain (Cold Mountain)    ...Bosie
2002 Nicholas Nickleby   ...Nicholas Nickleby
2002 Opuštěná (Abandon)    ...Embry Larkin
2000 Queer as Folk 2   ...Nathan Maloney
1999 Whatever Happened to Harold Smith?   ...Daz
1998 Microsoap   ...Brad
1997 My Wonderful Life   ...Wes (1999)
1989 

Byker Grove   ...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Charlie Hunnam

(Adam.paterna, 24. 2. 2010 16:27)

Pete Dunham is the best best what to say in this movie best xD shame of killing him I thought of him and he kills the 2 will be back in something with them, and how to kill so I thought that the beginning of parts other guy is a freak on it as lying and the rise and beat Tommy Hacker or what the menu

Pete dunham

(Adam.paterna, 24. 2. 2010 16:25)

Pete dunham je best best co mam rict v tom filmu best xD skoda ze ho zabili ja myslel ze zabije on jeho a ze ve 2 bude zase neco s nim a jak ho tak zabil tak sem myslel ze zacatek druhyho dilu bude jak na nem magor lezel tak ze vstane a zmlati tommyho Hackera nebo jak se menuje

on nej

(misa, 3. 5. 2009 19:10)

charlie hunnam to je a je taky nejhezci kluk on world i s leem gregolym

mairimzap@latinmail.com

(Miriam, 12. 3. 2009 16:04)

Es guapasimo, una belleza increible!!! Me encanta!

to není on...

(haushinka, 27. 6. 2008 12:47)

1. fotka není Charlie Hunnam, ale Ryan Phillippe...

CHarlie Hunnam

(Roman, 17. 9. 2007 19:13)

Fakt drsnej kladivář ti řeknu!!!!!